kosmetisk pigmentering

Kosmetisk pigmentering är en semi-permanent tatuering (även kallad handmetoden eller 3D) med stråteknik för ett naturtroget utseende.

Ser fantastiskt naturligt ut!

Detta är alltså ingen tatuering! 
Pigmentering ersätter INTE en sminkning. Pigmentering är till för att tillsätta strån där det saknas i samma färg som de befintliga strån. För ett naturligt, tidlöst och harmoniskt resultat!

.

Ögonbryn  
Tillsammans med kunden bestäms färg och form. Vi siktar alltid på att det ska se naturligt ut och framhäva ögonen och ansiktets egna drag (bryn kan ej få en IDENTISK form, då muskelsymmetrin på brynen skiljes åt.) Jag börjar med att tatuerar strå för strå och ett naturtroget ögonbryn skapas.  Oftast tar behandlingen endast ca 2 timmar. Skulle korrigering behövas ingår detta i priset upp till 45 dagar efter utförd behandling.

Viktigt inför första besöket att du

  • inte är gravid/ammar.

  • inte äter blodförtunnande mediciner.

  • inte har en pågående behandling för acne.

  • inte har högt blodtryck.

  • inte har blodsjukdomar.

 

Vad ingår i priset?
Det ingår alltid en kostnadsfri konsultation och ett återbesök inom 45 dagar. Om du har en gammal tatuering eller pigmentering så MÅSTE du kontakta oss före bokning så vi kan säkerställa att vi kan genomföra behandlingen.

Hållbarhet
Hållbarheten är individuell, vissa kan behöva en påfyllning (“touch-up”) efter 3 månader medans andra kan vänta upp till 1 år. Det är olika från hud till hud. Faktorer som kan påverka är t ex hudtyp, livsstil(solexponering, peeling mm) och ålder. Vi kan därför inte garantera hur länge just din tatuering kommer att hålla. Observera att vi inte kan garantera att just din hud kan acceptera färgen.

 

Smärta
Du får bedövning innan behandingen påbärjas men behandlingen är inte smärtfri. Smärtan är väldigt individuell från person till person. Vissa tycker att det knappt känns, medans andra tycker att det är en liten smärta. 

Mediciner & behandlingar
Kosmetisk pigmentering kan tidigast göras 2 veckor efter en behandling med Botox.
Behandlas du med isotretonoid (för acne) så måste du vänta 6 månader efter avslutad behandling.
Inga blodförtunnande mediciner får ha ätits inom 2 dagar före behandlingen. Risk för infektioner, ovanligt men kan inträffa.