Frisörer med många års erfarenhet

 

Hos oss på Complete Beauty är det du och ditt hår som är i fokus oavsett om du är ute efter en enklare klippning eller en stor färgförändring. Låt oss skämma bort dig en stund och göra det vi gör bäst. Alla våra priser är från-priser. Det innebär att vi utgår från kundens utgångsläge, hårets längd, tjocklek och kvalitet samt önskat resultat. I våra färgbehandlingar ingår alltid en grundligt konsultation där vi kommer överens om vad som ska göras.

Din frisör kommer att ge dig en uppskattad prisbild som grundar sig på - tiden det tar för behandlingen, samt materialet som går åt. Är du osäker på vilken tid du ska boka rekommenderar vi dig alltid att ringa in så att vi kan avsätta tillräckligt med tid för ditt hår..

Long Hair

FRISÖR

FÄRGBEHANDLINGAR

デザインデータの保存期間は?


ご注文後より1年間、弊社にて印刷用データを保管しております。
期限を過ぎますとデータを削除いたします。

【追加注文(1年以内)】
・前回から1年以内であれば、弊社で管理するデータで印刷します。
・製品とデザインの変更はできません。
・製作数の変更は可能です。
・前回と同じ注文者様からの注文に限ります。
・追加注文に係る割引はございません。

【再注文】
・前回から1年以上が経過し、データ保管期限が過ぎている商品は「再注文」となります。
・再注文の場合は、デザインの変更が無くてもデータを入稿ください。
・弊社でデータから再製作となる場合は、再度デザイン料が発生いたします。
・「再注文」は新規注文と同等の扱いとなりますので、サイズや商品・シートの変更なども可能です。
・再注文に係る割引はございません。

【免責事項】
・色調につきましては、印刷条件により多少の変動があります。必ずしも同じ色での仕上がりとはなりませんので、予めご了承ください。
・保管期限内に万一データに予期せぬ消失や破損が生じても、当社では責任を負いかねますので予めご了承ください。
デザインから頼むと納期はどれくらいですか?


通常の看板デザインで4〜5営業日、ロゴ・マークデザインで7〜10営業日程度で初案をご提出させていただきます。できる限り短納期を心がけておりますが、修正回数等により納期は遅延する可能性がございます。お急ぎの場合は特急料金で対応させていただきますので、お気軽にお問合せください。
デザインデータをもらうことはできますか?


・弊社で制作したデザインデータの著作権は、原則として弊社に帰属します。著作権譲渡の場合は料金が発生します。
・デザイン作成で使用した素材が弊社作成以外の場合は、素材の著作権譲渡はいたしかねます。
・弊社で制作したデザインデータはご注文者様のみ購入することができます。
・データの購入代金はデザイン内容によりますので都度お見積りをさせていただきます。
・データ譲渡時のデータは、AI・PDF・JPEG・GIF形式をお渡しします。
看板を作りたいけれどイメージが浮かびません…


どんな用途でどんなところに設置するかなど、一度詳しくご相談ください。最適なデザインをご提案させていただきます。
デザイン料が必要ない場合を教えてください。


完全データ(AdobeIllustrator,Photoshopデータ)入稿の場合はデザイン料はいただきません。
デザインの修正は何回でも可能ですか?


はい。基本的には何度でも無料で対応しております。

大抵のお客様は2回程度まででデザインが決定しております。あまり何度も変更があるときは、お客様とスタッフの思いに食い違いがあると考えられますので、打ち合わせをやり直し、製作費用含めご相談をさせていただきます。やむを得ずキャンセルとなる場合は、デザイン作成にかかった費用がキャンセル料として発生いたします。
チラシや名刺も制作可能ですか?


はい、可能です。

看板だけではなく、チラシや名刺、封筒などのツールも承っています。それぞれ違う業者に依頼するお手間を省くだけではなく、トータルで広告戦略を練り、集客に結びつける事が可能になります。

FRISYR OCH VÅRD

Klippning


45 min - Den här klippningen bokar du om du har en kortkort frisyr. T.ex en ”pixiecut” eller en maskinklippt ”herrfrisyr”. Inklusive hårtvätt och styling. 60 min - Tvätt, huvudmassage, föning och enklare styling ingår alltid när du bokar den här behandlingen.
Junior


Tvätt ingår inte. Upp till 12år. 30min
Spa-klippning


Spa-klippning är en klippning på 90min med ”extra allt” eller om du ska göra en stor förändringoch har tjockare/längre hår. Extra lång stund i våra massagestolar, extra lång hårbottenmassage och en skräddarsydd och återfuktande behandling som ger håret en härlig boost.
Olaplex


Vad är olaplex? Olaplex är en unik och patenterad molekyl som hjälper till att sammanlänka hårets svavelbindningar. Detta resulterar i ett starkare och friskare hår. Man kan jämföra processen med ett spindelnät – om nätet har många trådar blir det starkare. Olaplex hjälper håret att skapa fler ”trådar” och flyttar därmed gränserna för vad som är möjligt att göra med ett hår utan att äventyra dess kvalitet. Vårt hår är ständigt utsatt för påfrestningar och slitage från vår omvärld. Den patenderade aktiva ingrediensen lagar och skyddar ditt hår. __________________________________________ Olaplex behöver du om; Du bleker eller färgar ditt hår Du fönar ditt hår Du använder plattång eller andra stylingverktyg Du upplever ditt hår torrt, slitet och/eller skört Du permanentar ditt hår Vårt hår är ständigt utsatt för påfrestningar och slitage från vår omvärld. Den patenterade aktiva ingrediensen lagar och skyddar ditt hår. __________________________________________ Hur går det till? I samband med din färgbehandling så blandas Olaplex no1 i din blekning eller färg för att minska påfrestningen på ditt hår, färgen blir dessutom också otroligt glansig.
Efter att blekningen eller färgen är sköljd så läggs sen Olaplex no2 som en lyxig inpackning i vasken som gör att håret känns riktigt mjukt, följsamt och mycket mindre trassligt.
Har du bokat olaplex med klippning så läggs det i samband med din hårtvätt. Först appliceras Olaplex no1 i ett par minuter och sedan läggs Olaplex no2 direkt ovanpå för ett friskare, mjukare och starkare hår.

FÖRLÄNGNING OCH STYLING

Hairtalk


Hår som andra drömmer om Det spelar ingen roll om du gör en full förlängning eller om du bara fyller ut det med ett par paket Hairtalk – resultatet är att du kan skapa fantastiska frisyrer. Oavsett om ditt eget hår är kort eller långt, tunt eller tjockt, slipper du känna dig begränsad med Hairtalk. Tack vare de skonsamma tejpfästena gäller det även för dig som har håravfallssjukdomar som alopeci. Fantastiskt hår för hållbar styling Drömmer du om glamourösa Hollywoodlockar, vågigt surfhår, strama uppsättningar eller en glansfull page? Med Hairtalks hårkvalitet håller stylingen längre, dessutom håller håret omsättning efter omsättning. Förutom förlängning eller förtjockning kan Hairtalk användas som en quickfix för att ändra färg, form och frisyr. Möjligheterna är oändliga.

Hairtalk Extensions består endast av etiskt handlat hår – vilket gör att du kan bära håret med stolthet.
Bröllop

Uppsättning


Upssätning innebär en lite mer avancerad styling där vi stylar och sätter upp din frisyr i en hel eller halv-uppsättning. Tjänsten bokas. tex inför bal, event, middagar eller som gäst/brudtärna på ett bröllop.
Styling


Styling kan du boka när du vill känna dig extra vacker inför tex ett event, fest, bröllop eller bal. Vill du ha en heluppsättning bokar du tjänsten "Uppsättning" för att tiden ska räcka till.