ELLEEBANA
LASHLIFT

Elleebana är ett Australienskt märke inom permanent fransböjning som har tagit skönhetsmarknaden med storm. Inte nog med att du får vackert böjda fransar. Du kan även känna dig trygg med att produkterna inte sliter på fransarna (som tidigare produkter på marknaden) och som dessutom håller längre än tidigare.

Väljer du även att färga fransarna (tar endast 5 minuter) så får du en dramatisk förändring som framhäver dina ögon, utan att du ens behöver sminka dig på morgonen.

Lashlift är en väldigt skonsam behandling, även du som är gravid eller ammar kan göra en lashlift.

HUR GÅR DET TILL?
Fransarna fästs varsamt och noggrant runt en gummikudde som ligger ovanpå dina ögonlock medans du blundar. Därefter appliceras 2 vätskor i omgångar som gör att dina fransar blir permanent böjda. Väljer du att färga fransarna så görs detta på en gång efter. 
ATT TÄNKA PÅ INNAN
Kom utan smink på fransarna för bäst resultat och hållbarhet
HÅLLBARHET
Hållbarheten är väldigt individuell och beror på hur fort dina egna fransar växer och byts ut. Normalt har ens naturliga fransar en livslängd på 8-12 veckor. Man byter alltså ut sina egna fransar hela tiden och nya växer ut. Hållbarheten för en fransböjning är därför allt från 4 upp till 12 veckor!

ÖPPETTIDER

Tisdag 11-20

Onsdag 11-20

Torsdag 9-18

Fredag 9-18

Lördag 9-15

Söndag-Måndag 
Öppet enligt överenskommelse

KONTAKTA OSS

/ SALONG

 

Kyrkogatan 3
211 22 Malmö

040 23 50 66
Info@completebeauty.se

  • Vit Facebook Ikon
  • Vit Instagram Ikon

KONTAKTA OSS

/ SUPPLY

c/o east street tattoo


Ölandsgatan  50

116 63 Stockholm

072 310 19 36
Supply@completebeauty.se